نکات مهم برای وبلاگ نویسی

هنگام نگارش و تولید محتوای وبلاگ باید بیشتر قوانین و مقررات مربوط به نوشتن مجلات و جزوه ها رعایت شود ، بااین حال، تفاوت هایی هم وجود دارد.

ده نکته مفید و ساده برای وبلاگ نویسی:

۱-با در نظر گرفتن خواننده مطالب وبلاگ را بنویسید.

چه محتوای مفیدی برای خوانندگان خود در وبلاگ خود دارید؟ اصطلاح “WIIFM” در دنیای تجارت به معنای “چه چیزی برای من خوب است؟”  (What’s in it for me )، و این مهمترین نکته ای است که موقع نوشتن وبلاگ باید در نظر گرفت.

۲- مطالبی ارزشمند و مهم بنویسید.

وقت مردم را برای مسائل بی اهمیت نگیرید. اگر محتوای مهمی ندارید ، نیازی به وبلاگ نوشتن نیست.

۳. نظرات یا محتوای خود را اصلاح کنید.

رفع اشتباهات نگارشی و تایپی بسیار مهم است. قبل از انتشار آن را اصلاح کنید تا نشان داده شود برای خوانندگان خود احترام قائل هستید.

۴- برای شروع محتوای آسان و کوتاه را انتخاب کنید.

زیرا مردم بیشتر، مطالب را می خوانند و از آن صرف نظر می کنند. همه افراد زمان زیادی ندارند ، پس به خود زحمت ندهید تا اطلاعات زیادی ارائه دهید مگر اینکه دلیل خوبی برای این کار داشته باشید.

۵. محتوای به روز را انتخاب کنید.

وبلاگ شما باید حاوی مطالب جالب و آپدیت شده باشد. فرض کنید با یک دوست صحبت می کنید و مستقیماً به موضوع اصلی بپردازید.

۶-تعدادی پیوند در اختیار خوانندگان قرار دهید.

ایجاد پیوند اعتبار شما را افزایش می دهد و باعث می شود دیگران شما را به عنوان فردی کار بلد ببینند. مردم زمان کافی برای دیدن آنچه دیگران انجام می دهند ندارند و انجام اینکار به عهده شما می باشد.

۷. تا حد امکان از کلمات کلیدی استفاده کنید.

استفاده از کلمات کلیدی مربوط به کسب و کار شما باعث می شود موتورهای جستجو سریع شما را پیدا کرده و بازدید وب سایت بسیار زیاد میشود. بهینه سازی سایت شما جایگاه عالی را برای شما به ارمغان می آورد و افراد میتوانند به آسانی به آن دسترسی داشته باشند.

۸-محتوا را شفاف بنویسید.

از جملات کوتاه استفاده کنید و در هر جمله مفهومی را نشان دهید. از نیش و کنایه و استعاره و پیچیده کردن جملات استفاده نکنید و مطالب خود را به تدریج در حاشیه جملات بیان کنید.

۹. مانند صحبت کردنتان بنویسید.

هنگام نوشتن وبلاگ می توانید از اصطلاحات رایج و کلمات محاوره ای استفاده کنید. محتوا را ساده ، محاوره ای و دوستانه نگه دارید تا مردم بارها آن را ببینند.

۱۰- عنوان های ساده ، خلاصه و توصیفی استفاده کنید.

هرچه سرفصل ها ساده تر و قابل فهم باشند ، مهمتر و مفیدتر هستند.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد.